Økonomisk rådgivning fra A til Å

Finn ut mer om mitt kompetanseområde

Regnskapsførsel 

Bilag som kommer inn i regnskapssystemet, attesteres av kunde og blir sendt til regnskapsfører som sørger for at bilagene blir riktig bokført og betalt. Vi kjører lønn til avtalt tid og avstemmer regnskapet i henhold til avtale. 

Ekstern økonomisjef

Vi kan opptre som ekstern økonomisjef for selskapet. Ta kontakt for uforpliktende tilbud. 

Sparringspartner

Som daglig leder i en liten bedrift kan det være ensomt når viktige beslutninger skal gjøres. Vi kan være din sparringspartner i slike beslutninger. 

Andre tjenester

Stiftelse av selskap, konsulentoppdrag, midlertidig økonomisjef. Ta kontakt for å høre hva vi kan tilføre din virksomhet. 

TRIPLETEX

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.


Tripletex er skybasert, og dermed alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.


CKR AS hjelper deg med byttet av regnskapssystem eller regnskapsfører. 


© 2022 CKR AS, Åslyveien 19, 3170 Sem 
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!